Свекървата настоява синът ѝ да остави бременната си съпруга сама за рождения ѝ ден и ето какво се случва след това

Мъжът отговаря: „Жена ми е на първо място“ и удря майка си като с остър нож! За продължението – вижте статията!

Един мъж е споделил историята си и търси съвет дали е сгрешил, като е направил следното, или не. Бил е рожденият ден на майка му. Имало дилема къде да отидат да го отпразнуват и в семейството имало разногласия и дори кавги.

Свекървата настоявала да отидат в ресторант за морски дарове, който тя харесвала. Напротив, на съпругата му това изобщо не ѝ харесвало и била категорично против да отиде там. Мъжът, разкъсван между избора на ресторанта на родителката си и неудобството на съпругата си, предложил вариант наблизо поради нейната бременност.

Това обаче не се харесало на майка му и тя започнала да твърди, че трябва да изберат ресторант с морски дарове и да оставят съпругата му сама вкъщи. Последната капка дошла и мъжът отговорил: „Жена ми е на първо място“, което дошло като остър нож на жената.

Мъжът поставил на първо място благополучието на съпругата си и обмислил други варианти. Ситуацията обаче доведе до смесени реакции сред потребителите на мрежата. Някои бяха повече от сигурни, че той е проявил неуважение към майка си, а други намираха решението му за правилно.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh