Семейството щастливо празнува Коледа заедно, но един подарък от булката за нейната свекърва променя всичко към по-лошо.

„Срам!“😱Невестата нямала представа, че добронамереният ѝ подарък за свекървата ще превърне Коледа в голямо бедствие🫢😢Вижте какъв е бил подаръкът в статията👇👇👇

Цялата катастрофа се случи по време на коледното парти в дома на свекърва ми. Всяка година празнуваме Коледа с цялото семейство. Миналата година имахме събиране в къщата на свекърва ми и цялата къща беше украсена с блещукащи лампички. Прекарахме си добре и накрая дойде време за подаръци. Всички очакваха с нетърпение подаръците си и аз внимателно избрах всички подаръци за всеки член на семейството. Но дори не предполагах, че избраният от мен подарък за свекърва ми изобщо няма да ѝ подхожда.

Когато дойде моментът, в който свекърва ми трябваше да разопакова подаръка си, настроението ни се промени. В стаята настъпи тишина и изведнъж всички чуха тъщата да крещи. Бях шокирана, когато тя започна да плаче и да крещи, че съм й развалила Коледа. Не можех да разбера какво се случва. Моят подарък за нея беше лилав копринен шал, за който похарчих 900 долара.
Свекърва ми стискаше шала в ръцете си и плачеше.

Най-накрая се осмелих да я попитам какво се случва с нея и защо избраният от мен подарък предизвика такава реакция. Накрая тя отговори, че всички подаръци, които е получавала, са били с лошо качество и са се оказвали евтини. Каза, че е очаквала повече от децата си.
При всичко това тя се разочарова от мен, като каза, че аз също съм жена и би трябвало да знам отлично какво да ѝ купя вместо този грозен цветен шал. Не разбрах дали наистина става дума за цвета на шала.

Целият празник се превърна в катастрофа и тази Коледа завинаги ще остане в паметта ни. Накрая със съпруга ми решихме да си тръгнем от къщата на свекърва ми и докато пътувахме към дома, все си мислех за това, което се случваше.
И така, дойде тази година и свекърва ми отново ни покани на Коледа. Сега не разбирам какво да правя: да отида ли там, или не? Искам да ми помогнете да направя правилния избор. Как мога да се измъкна от тази неразбираема ситуация?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh