„Силна семейна любов“ Брадли Купър доведе майка си на церемонията по връчването на Оскарите, демонстрирайки своята привързаност към семейството си

😳 Брадли Купър „мамино синче“ ли е? 😱 Защо актьорът доведе 83-годишната си майка на популярно събитие като „Оскарите“? 👵 Вижте статията за повече подробности 👇

Церемонията по връчването на Оскарите приключи. Затова е време да обсъдим всички забележителни моменти от това бляскаво събитие. Несъмнено медиите са пълни с истории за „Опенхаймер“ и други подобни. Има обаче една прекрасна история, свързана с Брад Купър и неговата майка, която заслужава вашето внимание.

Въпреки че всички говорят за тайната му връзка с Джиджи Хадид, актьорът пристигна на церемонията с 83-годишната си майка Глория Кампано.

Купър носеше черен костюм от Louis Vuitton. Вниманието на всички обаче беше насочено към прекрасната му майка. Появата на двойката беше сърдечна и мила за всички.

Някои коментатори сметнаха решението на Купър да дойде с майка си за грижовен и мил ход. Хората бяха изненадани от неговата отдаденост на семейните му връзки. Въпреки това, разбира се, имаше и хора, които не харесаха жеста и го нарекоха „странен“ и „чудат“.

Въпреки омразата, която актьорът получи, всички се възхищаваха на уникалната връзка на Купър и майка му и на тяхната семейна любов и уважение. Някои източници дори споменават, че това не е първият път, в който Купър се появява с майка си. Актьорът се опитва да доведе майка си на колкото се може повече събития от живота си. Купър пътува много с майка си и дори живее с нея в Лос Анджелис.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от People Magazine (@people)


В крайна сметка появата на майката и сина напомни на всички за значението на силните семейни връзки и признателността към родителите.

Какво мислите за тази история? Бихте ли завели майка си на подобно събитие? Споделете мислите си с нас.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh