„Сияе по бански след раждане!“ Блейк Лайвли се показа по бански и направи фурор

„Безупречна фигура! Кой ще повярва, че е майка на 4 деца!“🤤Два месеца след раждането Блейк се похвали с плажен тоалет🤩🫠Ще завиждате, за да видите снимките й тук👇👇👇

Тази година стана ясно, че Блейк Лайвли отново ще стане майка за четвърти път. Звездата не искаше да говори за личния си живот и дори помоли уличните фотографи да спрат да се появяват в близост до дома ѝ по време на бременността.

„Искам да се махнат и да ме оставят на мира, за да мога спокойно да напусна къщата. Разбира се, чувствам се добре и се радвам за възхищението и уважението на хората“, каза Блейк. Накрая тя ражда момченце, чието име все още не е съобщила.

Когато публикува снимка, на която държи бебето заедно със съпруга си и свекърва си, всички разбраха, че бебето е родено. Наскоро Блейк сподели снимка по бански, след като роди 2 месеца по-късно. Безупречната ѝ фигура доказа, че не ѝ трябва много време, за да си върне формата.

Да не забравяме, че тя се интересува от лека атлетика и може би затова изглежда толкова красива. Блейк за пореден път показа на абонатите си, че е много красива дори след раждането на четири деца. Какво мислите за нейната фигура? Очакваме вашите коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh