След години на скръб Лиъм Нийсън отново открива любовта с „невероятно известна“ жена – коя може да е тя?

„Мистериозна жена в живота му“ 🤯💥 Лиъм Нийсън отново намира любовта с мистериозна „невероятно известна“ жена! ❤️‍🔥🫢 След трагичната загуба на съпругата си Наташа Ричардсън, той се разкрива за новия си романс 💔🤯 Потопете се в цялата история в статията по-долу и споделете мнението си! 👇

Лиъм Нийсън, който все още скърби за трагичната загуба на съпругата си Наташа Ричардсън през 2009 г., наскоро разкри, че има романтична връзка с „невероятно известна“ жена. 63-годишният актьор, известен с ролите си в „Отвлечени“, не разкри самоличността ѝ, но намекна за възможността да ѝ подари цветя за Свети Валентин.

Съпругата на Нийсън Наташа загина трагично на 45-годишна възраст след ски инцидент. Нийсън определи смъртта ѝ като „деликатна тема“, признавайки, че скръбта остава постоянно присъстваща. След като се запознава с Наташа през 1993 г. и се жени за нея през 1994 г., Нийсън запазва семейния им дом в Блекбърн, Шотландия.

Въпреки славата и богатството си, Нийсън остава здраво стъпил на земята. Неотдавнашното му разкритие за нова връзка идва след като през 2012 г. приключи двугодишната му връзка с Фрея Сейнт Джонстън.

Нийсън е бил открит за скръбта си, споделяйки сърцераздирателното преживяване при изключването на животоподдържащите системи на Наташа. Въпреки тези лични предизвикателства Нийсън продължава да се развива в актьорската си кариера, като наскоро се снима заедно със сина си Мишел в реклама на LG по време на Супербоул.

Смъртта на Наташа оказва огромно влияние върху Мишел, който се сблъсква със сериозни предизвикателства, но търси помощ чрез рехабилитация, след като през 2014 г. достига „дъното“.


Споделете мислите си по-долу.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh