„След нощна среща с целунати устни!“ Срамните снимки на Белучи се появяват на първите страници на вестниците навсякъде

Пияната Белучи, която се опитва да излезе от колата, е нещо, което не всеки е готов да види! 😳🫣 Обективите на фотоапаратите тайно уловиха италианската актриса и направиха фурор със скандалните снимки, които можете да намерите в тази статия! 👇👇👇

Тази емблематична актриса е намерила нова любов и не планира да се пенсионира. Белучи официално обяви връзката си с режисьора Т. Бъртън, като се появи с него на червения килим. Двамата се държаха топло за ръце и се гледаха влюбено.

Започна нов надпис в живота на италианската филмова звезда и новия ѝ партньор. Тъй като животът и външният вид на легендарната Белучи никога не са преставали да бъдат в центъра на вниманието, новата ѝ връзка веднага се превърна в тема за обсъждане.

„Тя е на друго ниво. Тя няма равна на себе си“, „Нищо не може да разруши неземната ѝ красота, дори целулитът и кожата с портокалова кожа“, „Тя е красива във всяка форма и вид!“, „Как изглежда красивото остаряване!“.

Въпреки че външният ѝ вид е претърпял редица възрастови промени, тя все още запазва неземния си чар и неувяхваща грация. Името ѝ завинаги ще остане сред тези на най-емблематичните звезди, които светът някога е познавал.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh