След повече от десетилетие носене на дред, човекът се подстригва и разтърсва интернет с крайния резултат

Човекът показа косата си, след като е носил дредки в продължение на 12 години, и целият свят онемя! 🤐😱 Дори обикновените ножици се оказаха безполезни за отрязването на косата му! 😮😬Вижте новия му образ в тази статия! 👇👇👇

Този тип прическа често предизвиква смесени реакции. Едни я смятат за популярна в днешно време и за абсолютно уникална форма на себеизразяване, а други не успяват да видят в нея нищо повече от просто заплетени кичури коса.

Вярвате или не, целият процес отнема няколко дни. И все пак тези, които някога са си правили такава прическа, вероятно ще кажат, че крайният резултат си заслужава. Някои хора обаче отиват твърде далеч и изглеждат буквално обсебени от това.

Днешният герой носи дред от 12 години, колкото и учудващо да изглежда това. Косата му вече е пораснала до кръста. Един ден той осъзнал, че е крайно време да се отърве от тези вече жалко изглеждащи дредлокове.

Но косата му се оказала толкова заплетена, че обикновените ножици се оказали неспособни да я отрежат. След като подстригал косата си, човекът едва повярвал на очите си, когато видял отражението си в огледалото. Мрежата твърди, че той се е превърнал в приятно изглеждащ млад мъж.

Не се колебайте да споделите впечатленията си за невероятната трансформация на днешното американско момче по-долу!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh