„Слуховете бяха верни!“ Кейтлин нарушава мълчанието и дава актуална информация за отношенията си в семейство Кардашиян-Дженър

През септември 2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣ Брус законно променя името си на Кейтлин и пола си на женски! 😱🤯 Трансформацията разби сърцата на всички членове на семейството му! 💔😢 Дори и днес Крис и дъщерите им не могат да произнесат и дума за баща си, без да проронят сълза! 💧🥺 Кейтлин се изказва откровено за новия си имидж! 🤫 Вижте статията за повече информация! 👇

Тези дни 73-годишната знаменитост, бивша олимпийска шампионка и телевизионна риалити звезда, даде откровено интервю, в което предостави някои подробности за настоящите си отношения в семейство Кардашиян-Дженър. Кейтлин сподели искрените си мисли и остави всички без думи.

Както всички очакваха, тя не разговаря с повечето членове на семейството си. Тя е в добри отношения с Кендал и Кайли, като същевременно не отрича факта, че няма контакт с останалите. Признава, че не говори с Крис, което е сърцераздирателно за нея, като се имат предвид всички тези години, прекарани заедно.

„Крис, аз наистина никога не говоря с никого. Ако има някаква комуникация, мениджърът ми един вид говори с нея“.

Тя описва сегашното състояние на отношенията им като „много тъжно“. Трябва обаче да се спомене, че всъщност именно Кейтлин първа изгори мостовете с радикалната си трансформация.

Тя признава, че за първи път са се срещнали преди 40 години на сляпа среща и са се оженили само няколко месеца по-късно.

Струва си да се спомене, че скоро ще дебютира новият ѝ документален филм, който ще даде на зрителите възможност да се запознаят отблизо със семейната им динамика и бизнеса, в който се занимават.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh