„Слуховете бяха верни!“ Шварценегер представя новата си приятелка и всички казват едно и също нещо

Скрити папараци заснеха 7️⃣6️⃣-годишния Шварценегер да целува млада блондинка! 🫣🫢 „Тя прилича на студентка!“, „Той няма срам“ и други подобни коментари удрят легендарния актьор и културист! 💬 Феновете си затвориха очите от срам, след като видяха сензационните снимки, които можете да намерите в тази статия! 👇

Станало е нещо като тенденция, че старите и известни личности, особено мъжете, избират жени на много по-млада възраст от тях и влизат в романтична връзка с тях. Днешната статия е за Шварценегер, който не можа да избяга от любопитните папараци. Фотографите не пропуснаха шанса и заснеха емблематичната филмова звезда с неговата любима.

Момичето с руса коса, в леопардов клин и яхнало велосипед открадна сърцето на един от главните ергени на днешния ден. Голямата им възрастова разлика обаче предизвиква фурор, превръщайки се в обект на дискусии. Някои намираха връзката им за странна, други се радваха, че мъжът най-накрая е намерил своето щастие.

„Тя вероятно е на 20 години! Какъв срам!“, „Иди си напиши домашното, момиче!“, „И какво е намерил той в нея? Нищо особено“, „Той е на 76 години, но все още търси нови романси. Смешно!“, „Светът се обърна с главата надолу“, „Имам нужда от нови очи, които не са виждали това“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh