„Слуховете се потвърждават!“ Афлек и Лопес вече не живеят заедно в един и същи дом

Счупване! 💥Той се изнася от дома си с Лопес и потвърждава слуховете! 💔😭 Именно в 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ двойката се събра отново!😍 Изглежда обаче, че отново имат някакви лични проблеми! 🧐🤨 Феновете се надяват, че това са само клюки, но ето я цялата истина! 😲Вижте статията за повече информация! 👇

Според източника, който говори пред Us Weekly, той се е изнесъл от къщата, която споделяше с Джей Лопес и повдигна много въпроси. Напомняме, че именно през 2022 г. двойката се събра отново, след като отмени годежа си преди 20 години.

Този месец се появиха слухове, че те вече не живеят заедно и не са се виждали от 47 дни. И все пак папараци са ги уловили в четвъртък, 17 май, а снимките са получени от In Touch. Някои твърдят, че Лопес просто си търси нов имот като инвестиция.

Ето как вътрешен човек описва тази ситуация: „Те имат проблеми в брака си. Започнаха да имат проблеми преди няколко месеца, когато тя започна да става все по-натоварена с работа и подготовка за турнето си“.

Турнето ще включва песни от последния албум на звездата, а също така ще има и кратък документален филм. Повечето от песните са посветени на отношенията ѝ с мъжа.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh