„Снимки, които са били архивирани с години!“ Братът на принцесата споделя ексклузивни снимки, които никой не е виждал досега

Чарлз Спенсър нарушава мълчанието и споделя рядка архивна снимка на покойната си сестра! 💔😢 Братът на Лейди Ди щурмува мрежата с ексклузивни снимки на майка си и принцесата, които можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Ексклузивните снимки, споделени от Чарлз Спенсър, на които са сестра му и майка им, не оставиха нито един човек да остане безразличен. На тях са изобразени лейди Ди и Франсис Шанд Кайд, което, разбира се, едва ли би могло да избяга от ничие повишено внимание.

Тази публикация е посветена на 88-ия рожден ден на майка му. Той никога не пропуска възможност да изрази вълнението си от невероятната прилика между Даяна и майка им. Чарлз отбелязва и тяхната несравнима женственост и добросърдечност.

Отне му години, за да стане откровен и открит за загубата на сестра си в ексклузивно интервю. Той също така написа надгробно слово и го прочете, докато виждаше сестра си да лежи в ковчега. Това му осигури чувство на одобрение и спокойствие.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh