Собственикът превръща един мизерен балкон в офис и изненадва всички с крайния резултат

Мъж превръща стар балкон в мечтано място за работа и взривява мрежата! 🧐👏 Със собствените си ръце и креативност той създава перфектни условия за работа! 😍 Вижте крайния резултат в тази статия! 👇👇👇

Има много хора, които имат късмета да работят от разстояние, т.е. от вкъщи. Мнозина смятат, че това не изисква нищо специално, но фрийлансърите трябва да имат подходящо и удобно място, където да могат да се концентрират напълно.

Тъй като няма друг избор, днешният герой решава да преобрази старата и мизерно изглеждаща лоджия и да я превърне в работно място, където никой не може да го безпокои. Той пренесъл там компютъра и масата и сега офисът точно у дома бил готов.

На първо място, той обмислил въпроса с отоплението, като монтирал пластмасови прозорци и изолирал всичко с пеноплекс. Предвид факта, че пеноплексът е поставен върху лепило, влажността няма да се увеличи и едва ли лоджията ще бъде застрашена от появата на мухъл.

На прозорците са окачени бежови римски щори, а осветлението е декорирано с вградени прожектори. Ето го и крайният резултат! Насладете се!

Как ви хареса днешната трансформация? Споделете мнението си за нея!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh