„Социалните медии срещу реалността!“ Ето как възрастта и годините са променили звездата от „Отчаяни съпруги“

Ако смятате Ева Лонгория за „вечна красавица“, погледнете я зад кулисите и помислете два пъти! 😬🥱 Реалността е малко разочароваща! 😧💔 Камерите тайно са заснели звездата от „Отчаяни съпруги“, чиито нови скандални снимки можете да видите в тази статия! 👇

Ева Лонгория е сред най-изявените, успешни и желани актриси, която е запомнена най-вече с ролята си в „Отчаяни съпруги“. Всяка поява на емблематичната филмова звезда на Червения килим заслужава специалното ни внимание, тъй като всички нейни модни решения получават най-висока оценка.

Въпреки това начинът, по който Лонгория се появява в ежедневието, оставя много за оказване. Може да се каже, че самата тя се е превърнала в отчаяна домакиня. Ежедневният ѝ гардероб и небрежният ѝ стил не само отнемат от чара ѝ, но и добавят небрежност и простотия към образа ѝ.

Мнозина отбелязват, че семейният живот и майчинството не са ѝ се отразили добре и сега тя далеч не изглежда по най-добрия начин. Именно през 2016 г. Лонгория се омъжва за Джей Бастон, а 2 години по-късно съпрузите посрещат сина си. Това се превърна в нова глава в живота ѝ.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh