„Спасете тази жена, моля!“ Бритни Спиърс публикува видео, което разочарова дори синовете ѝ

„Тя се нуждае от психиатрична клиника!“🥴Само ще се засрамите, като видите как се е държала Бритни, заради което синовете ѝ са спрели да говорят с нея🫣🫢Срамно е, само погледнете статията👇👇👇

През последните години Бритни Спиърс непрекъснато изненадва феновете си със странното си поведение. Феновете следят отблизо личния ѝ живот. а след това стана известно, че синовете ѝ не са общували с нея от около година.

Бритни не се е виждала с момчета от началото на 2022 г., преди да се омъжи за Асгари. Синът ѝ Джейдън дори публично разкритикува майка си. За странната си постъпка попзвездата беше критикувана от бившия си съпруг и от бащата на децата си.

По време на интервю той обясни, че синовете му се чувстват неловко в училище сред приятелите си заради неприличните ѝ публикации в социалните мрежи. Разбира се, разбираме, че е прав, когато погледнем видеото, което тя публикува.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Maria River Red (@britneyspears)

Оказва се, че освен с проблемите, свързани с майчинството, Бритни трябва да се справя и с кризата в брака си, която може да доведе до развод. Сам невинаги е у дома и когато се върне, двойката често се кара.
Какво мислите за действията на Бритни? Споделете мнението си в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh