„Сплетните са верни!“ Принц Хари пристига в Обединеното кралство след диагнозата рак на краля и предизвиква гнева на кралицата

Кралица Камила е вбесена, след като принцът се завръща в Обединеното кралство без одобрение! 🤬😤Хари напуска слънчева Калифорния и посещава тежко болния си баща! 🤨🙄 Кралският дворец потвърждава слуховете и това е нещо, за което не всички са готови! 🤫 За повече информация – вижте статията! 👇

Според слуховете кралицата била много разстроена и дори ядосана, когато принц Хари отлетял обратно за САЩ, за да се види с баща си след съобщението за диагнозата му рак. Смята се, че отношенията между Камила и Хари в момента са доста напрегнати.

Струва си да се спомене, че принцът и Маркъл пребиваваха в САЩ и завръщането му във Великобритания беше голяма изненада. Когато Хари дойде да посети баща си, кралицата се погрижи срещата им да не продължи повече от половин час. Струва си да се спомене, че подробностите за рака му се пазят в тайна.

От дълго време двамата са в напрегнати отношения. Според някои източници убеждението, че тя е развалила брака между родителите му, винаги го е разстройвало.

Смята се, че нейно величество е била бясна, тъй като той е дошъл от престижния си калифорнийски дом без тяхното одобрение, наричайки го позор за семейството им.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh