„Спонтанни аборти и несбъднати мечти!“ Далеч не всички знаят за нещастния живот на Монро зад кулисите

Приятелката, която е направила тези снимки, обещава никога да не ги показва на никого! 😮🧐 В мрежата попаднаха редки кадри на бременната Монро от личния ѝ архив, които и вие можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Не всеки знае, че тази емблематична филмова звезда и вечна икона на красотата е била бременна няколко пъти и е очаквала да прегърне майчинството, което, както може да се види от тези сърцераздирателни снимки, не е било нищо друго освен нейна съкровена мечта.

Тези ексклузивни снимки са заснети от нейна приятелка на име Фрида Хъл, която обещала да запази бременността ѝ в тайна и просто възнамерявала да улови ценния момент. Тук тя е била на 34 години.

За съжаление Фрида вече е починала и всичките ѝ вещи, включително тези редки снимки, се озовават на търг. Тук емблематичната актриса е била в деликатно положение и вече е била напълно готова да приеме майчинството.

За съжаление обаче мечтата ѝ останала несбъдната, тъй като трагично загубила детето си. Това се превръща в най-голямата загуба в живота ѝ, с която ѝ предстои да живее до края на живота си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh