„Срам за теб, Мадона!“ Кралицата на попа се снима за списание Re-Edition и предизвиква спорове

Мадона заема съблазнителни пози пред Библията и преминава всички граници на благоприличието! 🤬🤯 Дори най-верните фенове започнаха да критикуват Кралицата на попа след това! 😤😡 Тя носеше стегнат корсет и не оставяше никакво място за въображението! ❤️‍🔥 Вижте една от най-скандалните ѝ фотосесии в тази статия! 👇

Madonna legújabb fotózása nagy port kavart, gyorsan heves viták témájává vált. A pop királynője mindenkit szóhoz sem jutott merészségével és csábosságával. A Celebration Tour befejezése előtt álló sztár a Re-Edition magazin címlapján díszelgett, méghozzá egy meglehetősen merész és pikáns megjelenésben.

A 65 éves zenei ikon a tekintélyes magazin címlapján jelent meg, és vegyes reakciókat váltott ki a netezők körében. Egy bársony fűzőt öltött magára, mély dekoltázzsal. Ami a kiegészítőket illeti, választása a fehér hosszú kesztyűre, egy hozzá illő kalapra, egy elbűvölő szőrmekabátra és ékszerekre esett, amelyek még jobban megfűszerezték a képét.

Ami senkit sem hagyott hidegen, az a Szent Könyv és a rajta lévő kereszt volt. Az emberek ezt túlzásnak találták, és nem hagytak ki egyetlen alkalmat sem, hogy hevesen kritizálják a popsztárt. A mellette lévő férfi Alberto Guerro kubai színész, akivel egy alkalommal kicsit túl intim viszonyba került. Igazi szenvedélyről tettek tanúbizonyságot.

Míg a netezők ezrei fejezték ki elégedetlenségüket és csalódottságukat, addig a többiek nem hagyták ki az alkalmat, hogy megemlítsék, milyen tökéletes testtel büszkélkedhet még 65 évesen is. A fotózás vegyes reakciókat váltott ki, és azonnal vírusként terjedt el.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh