„Старата любов не ръждясва!“ Стинг и Труди Стайлър открадват място на филмовия фестивал в Кан

В 1️⃣9️⃣9️⃣2️⃣ те завързват възела, с което започват своята „вечна“ любовна история! 💏💘Още след 3️⃣ десетилетия брак те продължават да се гледат с топлина и страст! 🫠😊Всички погледи бяха насочени не към кого да е, а към тях на Червения килим! 👀🧐Вижте как годините са променили емблематичната двойка в тази статия! 👇

Никой от вас няма да се усъмни в самоличността на този мъж. Стинг е основен автор на песни и басист. Няма никакво съмнение, че той донесе със себе си напълно нова ера в света на музиката. Легендарният музикант вече е навършил 72 години, можете ли да повярвате?

Що се отнася до личния му живот, той връзва възел с Труди Стайлър през 1992 г. и съпрузите все още са неразделни. Неотдавнашното им излизане на Червения килим се превърна в обект на разгорещени дискусии. Изборът на Стинг падна върху бледосиня риза и тъмносин ансамбъл. Що се отнася до съпругата му, тя отдаде предпочитанията си на елегантна синя рокля, съчетана със здрав кафяв колан и стилен съединител.

Двойката се държеше здраво за ръце и се гледаха с очи, изпълнени с топлина и обич. Удивително е да осъзнаеш, че дори след толкова години съвместен живот, те все още са отдадени един на друг. Може да се каже, че тяхната любовна история е история за вековете.

Малцина знаят, че преди Труди видният музикант е бил женен за Франсис Томелти, която го дарява с две деца: Джоузеф и Фуксия. Двамата се развеждат през 1984 г., след което той има щастието да срещне най-голямата си любов.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh