„Стареенето като вино изглежда така!“ Енрике Иглесиас показа на майка си и остави всички без думи

Опитайте се да не се влюбите от пръв поглед, когато видите майката на Иглесиас! 💘😮Певецът показа майка си и това задължително трябва да се види! 🧐🫢Не е честно колко добре може да изглежда една 7️⃣2️⃣-годишна жена! 🤭❤️‍🔥No чудно, че Хулия Иглесиас е полудяла по нея в 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s! Вижте как изглежда жената сега в тази статия!!!👇


Звездата се радва на своята слава и популярност не само в родината си, но и по цялото земно кълбо, имайки предвид големия си талант и красивия си глас. Той е сред днешните едни от най-търсените и желани изпълнители, за които са мечтали милиони момичета.

Мнозина са се чудили как изглежда майката на легендарния певец и ето го отговорът! Мария Изабел Прейслер вече е навършила 72 години, но е остаряла като вино. След като испанският мачо позволи на феновете да погледнат жената, всички останаха без думи.

Никой не можеше дори да си представи каква красавица е майката на звездата, докато в мрежата не се появиха нейни снимки.

„Възрастта за нея е просто число“, „Ако остарява, то само по този начин!“, „Не мога да откъсна очи от тази красавица“, „Изглежда дори по-добре от повечето 20-годишни! Как така?“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh