„Съвпадение? Не мисля!“ Гавин Росдейл потвърждава слуховете и представя новата си приятелка

Още на 2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣ Стефани и Росдейл се ожениха и посрещнаха 3️⃣ деца! 😍🫠Бракът им обаче завършва с развод в 2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣, оставяйки феновете в сълзи и скръб! 💔😭 Времето е минало и мъжът е намерил нова любов! ⏳💌Той показа приятелката си и тя му изглежда много позната! 🧐За общите им снимки – вижте статията! 👇

Именно през 2016 г. връзката между тези двамата приключи, което буквално остави без думи всички техни почитатели и поддръжници. За отбелязване е, че бракът им продължи 14 години и те посрещнаха три очарователни деца. Мнозина се интересуваха от любовния им живот и ето всичко, което трябва да знаете!

Някои хора смятат, че Росдейл има подчертан вкус към жените, тъй като момичето, което той избра за своя нова приятелка, ни напомня на някой много познат. Той е бил в романтична връзка с Ксоана Х, американска певица, родом от Албания. Скрити папараци са уловили новата двойка и са повдигнали веждите на всички.

Цялата работа е в това, че новата му любовница има невероятна прилика със Стефани и е точно нейно фотокопие през 2000 г. От развода им минаха много години, а слуховете все още се носят. Хората смятат, че мъжът е изневерил на съпругата си с бавачката на децата им.

Това, което се отнася за Гуен, е, че тя е щастливо омъжена от няколко години за певеца Б. Шелтън.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh