Съпругът не обръща внимание на бременната си съпруга, като й казва най-лошото нещо, което разстройва жена му.

„Какъв срам! Той е истинско мамино синче!“ 😣😬 Бременна съпруга моли мъжа си да бъде до нея, но това, което той ѝ отговаря, я разстройва 😔 За повече информация прочетете тук 👇👇👇

Жената била бременна и помолила съпруга си да не я оставя сама, но мъжът ѝ казал нещо, което я изненадало. Когато станало ясно, че съпругът не иска да бъде с жена си, потребител на Reddit искал да знае дали тя му е поставила ултиматум или не.
Преди сватбата двойката се е срещала в продължение на пет години, разказва жената. По време на бременността си тя се обърнала към общността Reddit и заявила, че съпругът ѝ и свекървата са в близки роднински връзки. Жената казала, че съпругът ѝ и майка му поддържат изключително близка връзка, като казала: „Съпругът ми говори с майка си с часове и прекарва повече време с нея, отколкото с мен“․

Какво е предизвикало кавгата между съпругата и съпруга? В шестия месец съпругата помолила съпруга си да прекарва повече време с нея. Съпругът ѝ казал, че ако прекарваш повече време с нея, останалото време ще бъде много малко, за да бъдеш с майка си.

„Не разбираш ли каква беше майка ми, преди да те срещна?“ – винаги казваше съпругът ѝ. След като съпругът отишъл при майка си, жената вършела всичко сама. Свекървата ѝ казала, че е спечелила, и по телефона съпругата чула мъжа си да се смее.

Няколко седмици по-късно двойката отпразнувала годишнината си. Жената очаквала изненада от съпруга си, но съпругът излязъл от къщи и минало известно време, докато се върне. Съпругата му се обадила и след като научила, че той отново е с майка си, казала, че майка му може да износи детето им, тъй като е като негова приятелка.
След това тя получила текстови съобщения от съпруга си и свекърва си, в които се казвало, че вместо да ревнува, може да си намери друго занимание.

Какво казаха хората?

За мнозина жената е била права, когато е казала, че съпругът ѝ ще прекарва повече време с нея и детето, отколкото с майка си.

Други я посъветваха да опита да поговори със съпруга си. Жената заявила, че вече мисли за развод и казала на съпруга си, че ще се разведе с него, ако не спре да се държи по този начин. Съпругът се разплакал и обещал да се промени.

И така, жената решила, че свекърва ѝ няма да има право да посещава и да общува с внука си, ако не промени поведението си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh