Съпругът решава да рискува и прави огледална стена в кухнята по молба на съпругата си, отличен резултат.

„Повярвайте, това е същата мизерна кухня!“ 😲Съпругът изпълни капризите на съпругата си и сам направи кухнята на мечтите ѝ 🤩👏 Снимки преди и след вижте в статията 👇👇👇

Не е тайна, че жените прекарват много време в кухнята. Някои наистина го харесват, а други го правят неволно, защото е необходимо да се нахранят с вкусна закуска, обяд и вечеря. Във всеки случай, за да е приятно на съпругата да бъде в кухнята, а всички ястия да се окажат по-добри от всякога, всеки съпруг трябва да осигури на половинката си модерно и удобно работно място. В този апартамент съпругът се е опитал да изпълни всички капризи на жена си и със собствените си ръце е направил кухнята на нейните мечти.
Преди ремонта кухнята изглеждала неудобна и много бедна. Жълтият цвят с лилавото на останалите плочки напрягаше визията. Затова основният цвят в ремонтираната кухня бил белият.

Преди ремонта кухнята изглеждаше много бедна. Мебелите, подът и стените не си подхождаха един на друг.

Преди ремонта в кухнята цареше пълен хаос. Всичко просто крещеше, че е време да се заемем с работата.

Най-готиното нещо в тази кухня бяха огледалните плочки. Тя изглежда възможно най-ефектно. Но дали ще бъде толкова практична, колкото и красива? Това е въпрос на време.

Стената срещу кухненския шкаф е покрита с лек и ненатрапчив тапет с флорален триизмерен принт.

Всички мебели в кухнята са в бял гланцов цвят. Оставихме място за съдомиялна машина.

На пода поставихме плочки, които имитират светло дърво.

Като цяло кухнята се оказа много светла и просторна.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh