Съпрузите превръщат мизерния гараж в модерна къщичка и канят бабата да живее там.

Двойката превърна „грозен“ гараж в зашеметяваща малка къща и взриви мрежата! 😲🤯 Сега те имат място, където баба им може да живее и да бъде по-близо до тях! 😍🫠 За повече снимки – вижте статията! 👇👇👇

В днешно време ADU (Accessory Dwelling Unit) става все по-популярно. Това е нещо като допълнителна къща, която е много по-малка от тази, към която е прикрепена. Причината, поради която се нарича „аксесоар“, е, че тя не е основна сграда.

Тя е второстепенна единица, чиято функция отговаря по-скоро на аксесоар, отколкото на основно нещо. И така, днешната статия е за човек на име Мартин Браун, който се преместил в Портланд, Ореган, и решил да превърне гаража си в ADU.

Първоначално той обича града и дори създава семейство там. Когато обаче се появява наследникът му, тъщата му иска да бъде по-близо. И мъжът решил да превърне гаража в мечтаното място за живеене. Семейството го преустроило и променило дизайна му.

Отнело им е много време, усилия и решителност, за да създадат това перфектно ADU. Въпреки малката си площ, то изглежда приветливо и атмосферично още в момента, в който човек влезе в него. Има удобен диван и прекрасна гледка през стъкления прозорец.

Там дори се вижда камина. Кухненският кът също е напълно обзаведен. В нея има пълноразмерен хладилник, двуканална печка и мивка. Има закачалки, на които се съхраняват всички тенджери, тигани, чинии и др.

Спалнята разполага с удобно легло с кралски размери. Едно от основните предимства на тези апартаменти е многото светлина, която влиза през стъклената врата и прозорците.

Трябва да се добави, че Мартин се е постарал бъдещият дом да бъде максимално близък до оригиналния стил от 1920 г. и определено е успял да се справи с тази задача.

Споделете мнението си за този ADU в полето за коментари!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh