Съпрузи купуват апартамент на пенсионер за жълти стотинки и го превръщат в най-зашеметяващото място за живеене

Със съпругата ми купихме „грозен“ апартамент от един пенсионер и го преустроихме до неузнаваемост в рамките на 6️⃣ месеца! 😮😍 Никой преди това не се замисляше да го купи, но ние поехме риска и завъртяхме главите на всички с крайните резултати, които можете да видите в тази статия! 👇

Тъй като днешната двойка има малък доход и малко пари, изборът им пада върху стар апартамент, който преди това е бил собственост на пенсионер. Да се каже, че предишният му вид е оставял много за желаене, няма какво да се каже. Това обаче не успяло да ги спре и скоро двойката започнала работа.

Те наели интериорен дизайнер, но процесът не продължил дълго, което било изненадващо. Резултатите не само дойдоха доста бързо, но и бяха желани, оставяйки собствениците напълно доволни. Като започнем от коридора, тук преобладават белите и сивите цветове.

Има и много място за съхранение, а всеки ъгъл е проектиран обмислено. Що се отнася до кухнята, бяха избрани плочки в светли цветове с интересен дизайн. За тези, които се интересуват, стъклената маса и столовете са получени от ИКЕА.

Подовата настилка във всекидневната също е паркет, а стените са боядисани в неутрален нюанс на сивото. До стената е поставен и син диван, който може да се превърне в легло. Тук могат да се намерят „плаващ“ шкаф и рафт. Спалнята разполага с просторно легло с размер Queen и подходящи нощни шкафчета.

Стените са боядисани в тъмносиньо, а на стената е окачена и подходяща картина. Леглото е от дясната страна и има малък кът, където децата могат да учат. Прозорците позволяват в стаята да влиза много естествена светлина.

Новоремонтираната баня също заслужава специално внимание. Абсолютно всичко е проектирано по модерен и минималистичен начин.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh