Съпрузи купуват апартамент от 70-те години на миналия век от пенсионер и го превръщат в най-невероятното място за живеене

Дори продавачът се изненада, когато със съпруга ми се съгласихме да купим такъв грозен апартамент, но ние имахме други планове! 😉🤌 Никой преди нас не се е замислял да го получи! 😅🥱 Платихме стотинки за него, а останалите пари похарчихме за ремонта му! 🤫🤩 Вижте умопомрачителните резултати в тази статия! 👇


Днешната статия е за един апартамент в обикновен панелен блок, построен през 70-те години на миналия век. Това е типичен тристаен апартамент, чието състояние оставя много за желаене предвид факта, че предишните собственици са го оставили занемарен в продължение на десетилетия. Изненадващо, той привлича вниманието на една млада семейна двойка.


Малко след като се нанесли в него, съпрузите не губили време и наели професионален интериорен дизайнер за цялостна реставрация. Площта му е 70 кв. м и предстои дълъг работен процес, който обещава да продължи. Всичко започнало с преустройството на пространството.

За стените в коридора са избрани светли тапети, а за подовата настилка – гранитогрес. Недалеч от входа може да се види отоманка, както и отворена закачалка за връхни дрехи, изработена в светлозелен цвят. Тук е създаден и пълноценен гардеробен кът.


Що се отнася до зоната кухня-всекидневна, е взето решение за тяхното обединяване. Те бяха разделени със стъклена преграда с плъзгаща се врата. Тук е направен функционален кухненски комплект с вградени домакински уреди. Фасадите имитират дърво. В апартамента е имало газ, но новите собственици са решили да се откажат от нея, като са предпочели индукционна.


В близост до прозореца е организирана група за обяд. В близост до стъклената преграда е разположен удобен диван, над който е окачен хоризонтален огледален панел с осветление. Покрили са стените с тапети, като само на стената зад дивана тапетът е с по-тъмен нюанс. Изборът им падна върху ламинат за подовата настилка.


Декорацията на спалнята е същата като в останалата част на апартамента, с изключение на една стена, където е използвана фреска. По протежение на същата стена е разположено двойно легло с повдигащ механизъм. От двете страни на леглото са поставени нощни шкафчета с „плаващ“ ефект. Тук са монтирали и шкаф за окачване.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh