„Сърцеразбивачите също остаряват!“ Ето как годините са променили най-желания актьор от 70-те години Ник Нолте

Още в 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s жените го наричаха най-горещия мъж в киното, но затаете дъх, преди да го видите сега! 😬😵‍💫 Мнозина го помнят от филмите „Воин“ и „Страдание“! 🎬🤩Звездата, по която всички се влюбваха, вече е на 8️⃣2️⃣, чиито последни снимки можете да видите в тази статия! 👇

Никой няма да отрече, че Н. Нолте беше сред най-желаните актьори, които донесоха нова ера в киното със себе си. Сред най-известните му филми са „Воин“, „Принцът на приливите“ и „Под огъня“. Не само превъзходните му актьорски способности и невероятният му талант, но и харизмата и мъжествеността му го оформят като един от най-влиятелните актьори.

Нолте се превърна в един от най-големите гиганти на киното, който постигна цялостна слава и високо признание . Още в онези години той спечели сърцата на милиони момичета жени, като беше наречен „секссимвол“. През 1991 г. Ник заслужено печели „Златен глобус“ за най-добър актьор в драматичен филм.

Малцина знаят, че той е бил талантлив футболист от ранна възраст и дори е бил наричан „кльощаво, неудобно момче с подстрижка“. Освен това е имал дислексия и се е борил да бъде приет.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh