„Сърцеразбивачът изчезна безследно“ Никой не разпознава Брадли Купър, който е променен до неузнаваемост

„На 48 години изглежда като съсухрен старец!“ 😨Толкова са променили времето и новата позиция популярния актьор Брадли🙄💔Новите му снимки вижте в article⬇️⬇️⬇️

Един от най-привлекателните актьори в Холивуд е Брадли Купър, който винаги е печелил милиони сърца. Но след известно време той напълно се промени, изненадвайки феновете си. Поредното доказателство, че е станал неузнаваем, се появи в социалната мрежа Netflix.

Сегашният му външен вид няма нищо общо с този, който познавахме и обичахме преди години. И така, Брадли ще играе един от най-известните диригенти на нашето време във филма.

Гримьорите са работили усилено, за да постигнат перфектен резултат, тъй като филмът обхваща целия живот на музикалната легенда. Все още няма точна дата за премиерата на творбата на Купър. Феновете очакват с нетърпение този момент и са уверени, че Купър отново ще спечели милиони сърца.

 

Актьорът ще направи всичко възможно, за да получи ролята! „Той изобщо не прилича на себе си!“, „Определено ще ни изненада“, „Колко е луд!“, пишат интернет потребители. Какво мислите за неговите промени? Споделете мнението си в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh