„Сърцето на Бонд принадлежи на нея!“ Неотдавнашната поява на Кили Броснан заслужава нашето специално внимание

Той нарича себе си „благословен“, че има такава прекрасна съпруга! 😇😍 Всички погледи се насочиха към 60-годишната партньорка на Броснан! 😮🔥 Неотдавнашната поява на Кили впечатли всички, снимките от които можете да видите в тази статия! 👇👇👇

На 31 октомври Кийли излезе в чест на Джей Пол ДеДжория в Friendly House. Тя е сред най-ярките и влиятелни американски личности с много таланти.

Организацията е основана през 1951 г. и се фокусира върху жени, борещи се със зависимостите. Макар че Кили не виждаше нищо по-важно от събитието, очите на феновете веднага се появиха върху нея. Да се каже, че тя изглеждаше без усилие великолепно, е нищо не казващо.

Тяхната любовна история все още е в заглавията на вестниците. Издръжливата двойка не спира да изразява безкрайната си любов и отдаденост. Не остана незабелязана и скорошната изненада на Броснан за Кийли по случай 60-ия ѝ рожден ден.

Той ѝ подари 60 рози за рождения ѝ ден и изрази вечните си чувства и отдаденост. Той нарече себе си „благословен“, че има такава съпруга.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh