„Сърцето на Рамбо принадлежи на нея!“ Сталоун и Флавин споделят сватбени снимки от миналото и разтапят сърцата на всички

За първи път пътищата им се пресичат в Западен Холивуд на адрес 1️⃣9️⃣8️⃣8️⃣! 😍🤗Те са неразделни вече почти 3️⃣ десетилетия и все още показват как изглежда страстта! ❤️‍🔥🤤 Звездата от „Рамбо“ и красавицата празнуват 2️⃣7️⃣th годишнина от сватбата си! 😚🎉 Разгледайте техните сватбени снимки в тази статия! 👇

Тези дни видният и успешен холивудски актьор, запомнен най-вече с ролите си в „Роки“, „Първа кръв“ и „Рамбо“, и неговата партньорка Дженифър Флавин празнуват 27-ата си годишнина, отбелязвайки този невероятен етап.


Легендарната филмова звезда сподели прочувствена фотосесия от сватбената им церемония и зарадва всички свои последователи. Носталгичните снимки разтопиха сърцата на всички. Легендата на киното беше облечен в класически черен костюм с папийонка, а Флавин блестеше в бяла рокля с дълъг воал.

Емблематичната двойка посрещна три дъщери заедно: София, Систин и Скарлет, които са наследили прекрасните гени на майка си. Трябва да се спомене, че Флавин е остаряла като вино и изглежда просто невероятно за 55-годишна жена.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh