Съседите се събрали, събрали 10 000 долара и ремонтирали къщата на бедния пенсионер

Днешната невероятна история ще помогне на всеки да възстанови вярата си в човечеството 😊🥰

Законодателството на Ню Джърси, САЩ, изисква от всички собственици да поддържат имотите си, по-точно къщите си, в добро състояние, за да поддържат приятната атмосфера и облика на улицата.

За някои хора обаче това е трудно осъществимо. Някои от тях са в напреднала възраст и просто не са в състояние да го направят, други са болни и също им е невъзможно да се справят с всички тези неща. Ето защо далеч не всички могат да правят това, което законодателството изисква от тях.

Запознайте се с Ан Гланси, възрастна жена, която не е в състояние да поддържа къщата и двора си чисти поради сериозните си здравословни проблеми. Имотът е занемарен и изглежда изоставен. Докато тя имала достатъчно пари, за да живее с оскъдната си пенсия.

Едно нещо, което я зарадвало, било, че имала наистина мили, щедри и добросърдечни съседи, които решили да съберат пари и да ремонтират къщата на бедната домакиня. Жената отказала, но след това получила голяма глоба и не могла да направи нищо друго, освен да се съгласи.

Така съседите започнали да работят. Разбира се, от време на време било трудно и предизвикателно, но фактът, че работели в група, направил работата им много по-лесна и приятна. Те успели да ремонтират къщата в рамките на един уикенд.

Възрастната жена останала без думи, когато видяла дома си, който сега изглеждал напълно неузнаваем. Верандата и прозорците бяха ремонтирани и бяха използвани нови дъски. Резултатите изумиха всички наоколо.

Ако тя сама реши да направи ремонта, това би ѝ струвало около 10 000 долара, но благодарение на съседите си с големи сърца сега не трябва да се притеснява за нищо.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh