Съседи се оплакват, че мъжът до тях е боядисал къщата си в розово и твърди, че това го прави щастлив

Човек боядисва къщата си в розово и дразни всички съседи! 😬😳 Не е знаел, че създаването на мечтаното от него място ще предизвика толкова много омраза! 😟🫣 Вижте статията, за да научите повече! 👇👇👇

Случва се съседите да са притеснителни и лесно да се дразнят. Това невинаги означава, че хората до тях действително вършат лоши неща или нарушават някое правило. Днешната интересна история разказва за един човек в предградие на Остин, Тексас.

Най-странното при него е, че боядисал къщата си в ярко розово „Пепто-Бисмол“ и си спечелил омразата и неуважението на съседите си. Той започнал да лази по нервите на местните жители.

Цялата работа е в това, че в повечето квартали в САЩ има Асоциация на собствениците на жилища, според която те трябва да поддържат постоянния вид на къщите си. Но Емилио Родригес не смята така.

Той е купил къщата си в Пфлугървил и в нея няма асоциация на собствениците. За всеобща изненада той боядисва къщата си в розово и не може да разбере защо толкова много хора силно не харесват това. Първоначално цветът му е бил бежов, но сега той може да види любимия си цвят навсякъде.

Той е човек в инвалидна количка в резултат на фатална автомобилна катастрофа, който има много здравословни проблеми и обяснява, че розовото го прави щастлив.

Разберете повече по-долу!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh