Със съпруга ми купихме занемарена двустайна с площ 34 кв.м и направихме страхотен ремонт: снимки преди и след

Преместването в друг град е причината една двойка да си купи собствено жилище. Поради ограничения бюджет те избрали скромно едностайно жилище с площ от 34 кв. м. Новите собственици не харесали стария интериор, затова се обърнали към дизайнерите, за да създадат уникално и удобно пространство.

Входно антре

Стените в антрето са изравнени и боядисани със светла влагоустойчива боя. Подът е положен с гранитогрес под мрамор. На входа са поставени декоративни дървени панели с куки за дрехи. До него са монтирани стенна конзола с огледало и тюркоазен пуф. Между кухнята и стаята е поставен просторен шкаф за съхранение с тюркоазени врати.

Кухня

В кухнята подът също е положен с гранитогрес. На входа е монтиран хладилник, а зад него е разположена трапезария с кръгла маса и уютен диван. Зад дивана е разположена акцентна стена със стенопис и обемни пана.

Срещу нея е разположена ъглова кухня, решена в зелени и дървесни цветове, а престилката е облицована с плочки в синьо-зелено.

Стая

Дневната, разположена на входа на стаята, е със стени в син цвят и ламиниран паркет. Вляво от входа е разположена система за съхранение с телевизор. Срещу нея се намира голям сив диван и преграда от ламели, разделяща пространството на зони.

Зад преградата е разположена зона за спане с двойно легло, нощно шкафче, телевизор и компактна тоалетка. На стената зад леглото отново се появява стенопис с триизмерни панели. На балкона е монтиран бар плот.

Баня и тоалетна

За оформлението на банята и тоалетната са избрани класически бели, черни правоъгълни плочки и плочки с геометрична шарка.

Пералната машина е удобно разположена срещу мивката.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh