Със съпруга ми купихме мизерен апартамент от пенсионери и го превърнахме в мечтаното място

Купихме стар апартамент с ограничен бюджет и го преобразихме до неузнаваемост! 🤫😮Снимките преди и след взривиха мрежата и можете да ги намерите в тази статия! 👇👇👇

Днешната двойка отдавна преследваше една своя мечта: да има собствена къща. Те обаче разполагаха с ограничен бюджет и имаха ограничени възможности. В крайна сметка съпрузите решили да получат стара мизерна къща от пенсионери и да я променят сами.

Апартаментът далеч не бил ужасен, но определено се нуждаел от по-свеж и модерен вид. Не беше ремонтиран от десетилетия, тъй като не беше в топ списъка с приоритети. Двойката решила да направи всичко изцяло сама и ето какви са резултатите.

В коридора се появили закачалки, както и етажерка за обувки. Сивите и черните плочки направили помещението да изглежда много по-стилно. Двамата отдавна мечтаели да се отърват от отделната кухня и всекидневна. Така първоначалната цел била да ги обединят.

Ексцентричните и ярко оцветени елементи придадоха още повече уникалност и стил на интериора, предавайки особена атмосфера. Що се отнася до спалнята, тя разполага с удобно и просторно легло с кралски размер.

Невероятната трансформация на този апартамент все още е в заглавията на вестниците.

Как ви харесва сега?

O que acha dele agora?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh