Със съпруга ми купихме стар мизерен апартамент за жълти стотинки и го превърнахме в мечтано място за живеене.

Крайният резултат оставя всички без думи! 🤯🤐 Невероятната трансформация на това „грозно“ място в зашеметяващ модерен апартамент взриви мрежата! 😯🔥 Вижте снимките преди и след в тази статия! 👇👇👇

През 2021 г. днешната героиня купува стар апартамент заедно със съпруга си. Макар че състоянието му изглеждало доста добро заради чистотата на предишните собственици, той определено се нуждаел от по-свеж вид. Затова те имали план да го ремонтират.

Поради липсата на финансови източници креативната и сръчна двойка решила да завърши цялата работа изцяло сама. Отнело им три месеца, а резултатите вече приятно изненадали всички.

Наложило се да подменят пода, да боядисат и полират стените, да съединят кухнята и дневната, както и да свършат много работа по удобствата.

Що се отнася до коридора, те монтираха закачалки и поставка за обувки. Точно пред вратата има гардероб в тъмнозелен цвят.

Светлият цвят на стените, пода и зелените елементи изглеждат хармонично и много стилно. Определено са направили правилния избор. Във всекидневната има кът за хранене. Мебелите тук са в ментовозелен цвят и идеално пасват на декора.

По-тъмният зелен цвят става подходящ за спалнята. Той се съчетава с черен металик и изглежда наистина модерно и минималистично. Тук могат да се видят легло с кралски размер и тоалетка.

Динозаврите са основната тема в детската стая. До прозорците има удобно легло, пред което е поставена маса, на която може да се пише домашна работа. Банята и тоалетната също са проектирани по модерен начин.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh