„Същият ръст като на 12-годишната му дъщеря!“ Ексклузивни кадри от красивото семейство на Питър Динклидж

Ако сте гледали „Игра на тронове“, вероятно си спомняте Тирион! 🤔🧐Всички се смееха на джуджето му, без да подозират, че той ще стане известен актьор! 😮👏 Вижте как изглежда семейството на Питър Динклидж в тази статия! 👇👇👇

Въпреки недоверието на милиони хора и острите критики, Динклидж се превърна в един от най-великите и успешни актьори в индустрията. Освен дрипавата си кариера, той е и грижовен и всеотдаен съпруг, баща и семеен човек.

Питър намира семейното си щастие с театралната режисьорка Ерика Шмид, която е много по-висока от съпруга си. Неотдавна фотожурналисти уловиха легендарната звезда от „Игра на тронове“ със семейството му и щурмуваха мрежата.

Независимо от джуджето на уникалния мъж, Ерика го дари с две очарователни деца, а най-голямото вече отпразнува 12-ия си рожден ден. Като видяха красивото и хармонично семейство, хората им пожелаха всичко най-добро, засипвайки ги с комплименти.

„Нека Бог пази това семейство!“, „За щастие момичето не е наследило уникалността на баща си“, „Външният вид е нищо, ако има чиста любов и разбирателство“, „Той е страхотен баща и любящ съпруг“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh