„С бръснач и в момчешки дрехи!“ Лопес се появи с детето си и предизвика полемика

Тя моли феновете да наричат дъщеря ѝ „те“, а не „тя“! 😱😬 Именно в 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ Лопес и Антъни станаха родители! 😮🥰 Еме и Макс вече са пораснали и живеят свой собствен живот! 🤫🧐 Но има едно „но“! 🚫Момичето все още не е решило каква да бъде ориентацията му! 🤯 Вижте новия образ на Емме в тази статия! 👇

През 2008 г. една от главните звезди на съвременната развлекателна индустрия посрещна близнаците си с вече бившия си съпруг. Макс и Емме са пораснали и вече са зрели личности. Подобно на други деца на знаменитости, те не спират да привличат общественото внимание и да предизвикват интерес.

Животът и външният им вид винаги са били тема на разгорещени дискусии. Наскоро 15-годишната Емме направи огромен фурор с изцяло новия си имидж. Емме се появи с подстрижка и в момчешко облекло. Майката не можеше да вдигне очи от смущение.

Само си представете изненадата на всички, когато Лопес поиска да нарича наследницата си „те“. Стана известно, че Емме все още не е взела решение за външния си вид. Лопес, като всяка друга добра майка, подкрепя детето си и оставя момичето да тръгне по пътя на себепознанието.

„Не се ли срамува тя от дъщеря си? Колко позорно!“, „Къде са прекрасните гени на майка ѝ?“, „Стига интернет за днес!“, „Интересно какво мисли Афлек по този въпрос?“, „Мигни два пъти, ако имаш нужда от помощ“.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh