„С мастни инжекции и неуспешен лифтинг!“ Ето какво са направили безбройните пластични операции на Ким Новак

На 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s тя е била муза дори на Алфред Хичкок, но времето не я пощадило! 😟👎 Мнозина я помнят от филми като „На човешкото робство“ и „Вертиго“, но култовата актриса вече не е същата! 🤫⏳ Някогашна икона на красотата, Ким Новак се е разглезила с безброй операции! 💉🩸 Вижте в статията новите ѝ снимки! 👇

Едва ли има някой, който да не познава Ким Новак – една от американските актриси от 60-те и 70-те години на миналия век, оставила завинаги следа в киноиндустрията с филми като „Вертиго“ и „Камбана, книга и свещ“. Големият ѝ принос и професионализъм трудно могат да бъдат надценени.

Въпреки това от излизането на емблематичните филми са минали години и Новак се е променила до неузнаваемост. Може да си помислите, че тя е остаряла с грация и достойнство, оставайки същата очарователна дама с женственост, но невинаги се случва очакванията ни да отговарят на действителността.

Новак се е подложила на редица козметични операции, които са се отразили върху нея. Трудно е да се повярва, че преди катастрофата с операциите тя е била емблематична красавица. Мнозина съжаляват, твърдейки, че е било по-добре да остане непокътната и да приеме естественото остаряване.

„Пластичният ѝ хирург трябва да е в затвора!“, „От икона на красотата в човешка восъчна фигура!“, „Като двама абсолютно различни души!“, „Отне ми известно време да я разпозная“, „Изглежда добре за 90-годишна жена. Без съмнение!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh