„С мустаци, в торбести дрехи!“ Преобразяването на дъщерята на Дженифър Лопес повдига веждите на всички

Тя моли да наричат дъщеря ѝ „те“, а не „тя“ и потвърждава слуховете! 😳🤫Лопес дори не може да вдигне очи от срам до нея! 🫣😓 Някога ангелски красивото момиче се е превърнало в момче! 😬🤯 Еме реши да си смени името и пола! 🤐 За повече подробности – вижте статията! 👇

Слуховете гласят, че дъщерята на Дженифър Лопес, която звездата посрещна заедно с близнак през 2008 г., има планове да поеме по друг път в живота. Тя посрещна близнаците заедно с тогавашния си съпруг М. Антъни. В последно време Еме се подложи на забележима промяна и коренно промени имиджа си.

Звездата моли обществеността да нарича наследницата ѝ „те“,, а не „тя“ и повдига веждите на всички. Момичето отдава предпочитанията си на торбести дрехи и прилича повече на момче. Доста ясно се вижда, че Лопес е разстроена и изглежда смутена до нестандартната си дъщеря.

Докато женствеността, ефирният чар и харизмата на майка ѝ не оставят никого безразличен, външният вид на момичето оставя много какво да се желае. Момичето дори се появи с лек мустак и разхвърляна къдрава коса.

„Светът се обърна с главата надолу“, „Изглежда, че тя върви по стъпките на дъщерята на Джоли. Предполагам, че и двете имат нужда от психолог!“, „Изчакайте малко! Тя ще се превърне в истинска красавица“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh