„С патешки устни и подпухнало лице!“ Нови скандални снимки на Голди Хоун са на първите страници на вестниците

Ето защо фейслифтът и ботоксът трябва да бъдат забранени! 🚫 Обективите на камерите уловиха как актрисата изглежда неузнаваемо след поредната разкрасителна процедура! 😬😱 Шоубизнесът също я разглези! 😤🤯 Дори верните фенове отказваха да повярват, че това всъщност е тя на снимките, които и вие можете да видите в тази статия!👇

Неотдавнашните забележими промени, които Г. Хоун е претърпял, не са убягнали от вниманието на никого. Начинът, по който се е променила 77-годишната актриса и съпруга на К. Ръсел, стана обект на активни дискусии. Извън всякакво съмнение е, че емблематичната филмова звезда се е подложила на някои козметични операции и други разкрасителни процедури, които не останаха незабелязани.


Особено след последните скандални снимки на папараци, феновете се увериха, че любимата им актриса, която познават от векове, далеч не е същата.
„Ето защо пластичните операции трябва да бъдат забранени!“, „Прекаленото количество ботокс и лифтинг трябва да бъдат незаконни“, „Шоубизнесът развали и нея“, „Отне ми известно време да я разпозная тук“, „Защо да развалям такова красиво лице, интересно?“.


Неотдавна култовата актриса и съпругът ѝ бяха заснети по време на семейното им пътуване в престилката и външният вид на Хоун остави много за желаене. Това породи въпроси и феновете не можаха да разберат дали е посещавала козметици, или е претърпяла някакви здравословни проблеми.


Вече няколко десетилетия Хоун и Ръсел са неразделни заедно. Въпреки че не са узаконили връзката си, любовта и страстта им живеят от години и дори днес се гледат с очи, пълни с топлина и отдаденост.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh