„С пикантен вид на червения килим“ Лейди Гага с уникалния си образ зашемети присъстващите на церемонията

„И тя е искала да привлече хората по този начин?“ 😲Гага се появи на събитието в прилепнала полупрозрачна рокля и направи фурор🥴😳Не й отива, вижте сами в article⬇️⬇️⬇️

В Лос Анджелис се проведе церемонията по връчването на наградите „Оскар“, на която Лейди Гага присъства и изненада цялата публика с роклята си. Тя избра необичайна рокля и изглеждаше привлекателна отпред. Лейди Гага носеше прозрачна черна рокля със сатенена пола от Versace.

Докато вървеше по червения килим, всички присъстващи и нейни фенове започнаха да я обсъждат. Един от фотографите беше възхитен от уникалната ѝ рокля и започна да я преследва. В този момент фотографът се спънал и паднал в опит да направи възможно най-много снимки.

В този момент Лейди Гага веднага се затича към него и му помогна да се изправи. Интересните моменти не свършиха дотук! По време на церемонията певицата излезе на сцената и реши да изпълни песента, за която беше номинирана. Цялата публика беше възхитена от изпълнението ѝ.

Но въпреки това всички очакваха роклята ѝ да бъде по-атрактивна. Мнозина я похвалиха за роклята, а някои бяха недоволни от избора ѝ. Тя обаче зашемети всички, като облече най-обикновен тоалет.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh