„С подпухнало лице и в ежедневни дрехи!“: Ето как изглежда Адел, когато си мисли, че никой не я гледа

Феновете са разочаровани! Папараци не пропуснаха шанса и заснеха Адел, когато тя изобщо не е очаквала това! 🧐 Ето как изглежда певицата в ежедневни дрехи и без грим! 😱🤯

Когато тази емблематична, талантлива и успешна певица отслабна и се промени до неузнаваемост, външният ѝ вид се превърна в център на общественото внимание и оттогава папараците не пропускат възможността да снимат Адел винаги, когато се появи.

Тя не е излизала на сцена вече три години, като основната причина за това беше болезненият ѝ развод със съпруга ѝ и баща на сина ѝ. Това се отрази негативно на психическото ѝ здраве и тя все още не може да говори за него без сълзи.

Последната ѝ поява в изцяло черен тоалет не остави нито един фен да остане безразличен. Фотографите не пропуснаха възможността да заснемат изключителната певица. Принудителният ѝ вид и подпухналото ѝ лице скоро предизвикаха вълнение, превръщайки се в тема на дискусии.

„Само аз ли си мисля, че тя отново е напълняла?“, „Не само талантлива певица, но и грижовна майка и всеотдайна жена!“, „Изглежда сякаш е дошла от погребение!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh