„С това се унижаваш!“ Анджелина Джоли беше заснета по халат, което разочарова феновете

„Изглежда стресът се е отразил дори на вкуса й!“ 🤦‍♀️ Снимките на Анджелина предизвикаха откровено недоумение сред феновете 💔😖 Облеклото ѝ, според феновете, прилича на нощница 👘🤷‍♀️ Никой никога не я е виждал толкова безвкусна, вижте случайните снимки тук 👇

Неотдавна папараци направиха нови снимки на летището в Ню Йорк, които предизвикаха разочарование сред феновете на Анджелина Джоли. Актрисата обикновено пленява хората с тоалетите си, но този път ни изуми с необичайния си външен вид.

Анджелина предизвика объркване сред феновете. Тя се разхождаше из летището в бяла ежедневна рокля, украсена с къдрички и дантела. Феновете коментираха, че тоалетът ѝ прилича на нощница. Актрисата добави към това странно облекло черно сако с лъскави черни копчета.

Самата Джоли обаче беше доста доволна от външния си вид. Тя беше с дъщеря си Захара, която дойде с нея на летището. Този път Джоли дойде в Ню Йорк не по работа, а за да си почине с дъщеря си.
Анджелина се радва, че има възможност да прекарва време с най-голямата си осиновена дъщеря. Все пак Захара е напуснала Лос Анджелис, за да учи в колежа „Спелман“, и затова те рядко се виждат.

Очевидно Анджелина има топли отношения със Захара, дори повече, отколкото с другите деца. Затова, когато Захара завърши обучението си и има възможност да си почине за няколко дни, майка и дъщеря отиват някъде заедно.
През последните 6 месеца Джоли и Захара са летели 3 пъти до Ню Йорк, където са се забавлявали.

Захара, по-често от другите деца на актрисата, участва в нейните благотворителни дейности. Освен със Захара, Джоли обикновено пътува и с най-големия си осиновен син Мадокс. Наскоро той посети Южна Корея заедно с майка си заради интереса си към корейската култура. Той изучава корейски език и е избрал университет в Сеул за висше образование.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh