Тази жена похарчи 5000 долара, за да има приказна украса за Коледа, а резултатът е вълшебен

„Не реалност, а истинска приказка!“🤩Жената не пести средства и след като е похарчила няколко хиляди долара, е превърнала дома си във вълшебно кътче👏😲Вижте само това вълшебство в статия⬇️⬇️⬇️

Когато наближат празниците, всички с радост започват да се подготвят и искат да създадат празнична атмосфера, така че всички у дома да се чувстват добре и щастливи. Благодарение на красивата украса къщата се превръща във вълшебно място.

За да имаме празничен дом, трябва да си купим подходящ декор. Такава е ситуацията в семейството на нашата героиня на име Джема. Тя е похарчила около 5 000 долара за целия комплект. Тази жена решила да промени цялата декорация на дома си, за да зарадва децата си.

Съдейки по декора, вече е ясно, че тази жена обича розовия цвят, защото всички аксесоари са подбрани в розови нюанси. Тя е купила пет коледни елхи и арки в същия цвят. В продължение на почти 7 дни тя украсявала стаите с балони, фигурки на елени, Дядо Коледа и др.

На входа на къщата тя монтира арка, допълнена от луксозни топки с играчки. На вратата пък жената окачила венец, който бил много скъп, дори повече от хиляда долара.

Въпреки факта, че похарчила много пари, тя получила отличен резултат. Сега цялата къща изглежда като истинска приказка, в която всеки би искал да живее. Как мислите, че изглежда крайният резултат?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh