„Тайната от кухнята на баба е разкрита!“ Оказва се, че този инструмент е необходим във всяка кухня.

„Няма да си представите, но го използвате всеки ден!“ 😳 Този кухненски инструмент се е превърнал във верен спътник в кулинарния свят, за който мнозина дори не подозират 🤔👍 Какво представлява вижте тук 👇👇👇

В нашия свят всичко се променя бързо, особено в кухнята, но има един незаменим инструмент, който е бил известен преди години. Този артикул представлява конус от алуминиева мрежа с многостранно приложение и за мнозина е носталгия по отминалите дни.
Във всяка уютна кухня, в която работи една прекрасна домакиня, има алуминиев конус със ситна мрежа. Този кухненски артикул навява спомени за безброй семейни събирания и любими вечери. Този предмет се е превърнал в истински „приятел“ за всяка жена.

Алуминиевото конусовидно сито се прилага към тенджерата поради своята характерна форма. Предназначението му е много просто: ако все още не сте разбрали за какво служи този артикул, тогава ще ви кажем следното. С него могат да се прецеждат и отсяват различни съставки, като се оставят нежеланите твърди частици. То може да се използва за различни цели.

Например, можем да приготвяме домашни деликатеси. Артикулът може да се използва за приготвяне на домашни конфитюри, желета и консерви. Докато плодовете са на котлона, естествените им сокове се прецеждат през този конус и накрая получаваме светла смес.
Този кухненски елемент служи и за варене на бира и играе решаваща роля. От обикновена чаша успокояващ билков чай до силен бульон, този инструмент служи фантастично.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh