„Така живеят англичаните в старите къщи!“ Собствениците показаха къщата си от 18-и век и сега всеки мечтае да живее тук

Едно английско семейство показа къщата си от 18-и век и предизвика буря в интернет! 🏠🤫 Никой не беше готов да види какво има отвътре! 🫣💘 Тя надмина очакванията на всички! 🤩👏 Вижте снимките на интериора в тази статия! 👇

Днешната статия е за една абсолютно уникална къща, разположена в Котсуолдс, един от най-красивите райони на Великобритания. Това място е известно с великолепните си старинни къщи, цветни градини и особена атмосфера.

То привлича милиони хора със своята простота, винтидж атмосфера и близост до природата. Тук една семейна двойка живее от 2020 г. насам. Къщата датира от XVIII в., но претърпява значителни промени, когато в нея стъпват новите собственици.

Те ѝ придават по-свеж и модерен вид, като същевременно запазват историческия ѝ щрих и специалната ѝ атмосфера. Атмосферата тук е удобна и гостоприемна, което не позволява на нито един гост да остане безразличен и да не мечтае да остане там завинаги.

Интериорът е внимателно проектиран в съответствие с британския стил. Тук може да се открие и работен кът с малка библиотека, вероятно една от най-интересните и уникални части тук. Тя предава силата на английския език.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh