„Така живеят хората във Финландия!“ Един пенсионер показва живота между градския живот и природата

Пенсионер-художник показа имението си и сега всички мечтаят да живеят там! 🫠😍 Един собственик показа как живеят обикновените хора във Финландия и разбуни мрежата! 🤫😳 Вижте снимки на интериора му в тази статия! 👇👇👇

В Хелзинки, на остров Лаутасаари, има невероятни дачи, разположени точно под прозорците на многоетажни сгради, една от които принадлежи на 59-годишен художник, пенсионер. Той живее на 9-ия етаж на сградата, а дачата му е в непосредствена близост до нея.

През 2009 г. той прави това имение с двете си голи ръце, след като години наред търси такова. В него можете да намерите библиотека и дори малко място за отглеждане на зеленчуци. Може да се каже, че той използва вилата си като място за създаване на изкуство.

Често идва тук сутрин и се наслаждава на хубавото, дали чете книга. Никой не може да остане безразличен и да не обърне специално внимание на специалното място на пенсионера. За него е удобно, че апартаментът му се намира на две минути пеша и няма нужда от шофиране.

Той го намира за идеално място, където човек може да прекарва качествено времето си, да се наслаждава на природата и да твори изкуство.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh