„Тежи почти 220 килограма!“ Съпругата на Пиърс Броснан беше снимана от папараци и разочаровани фенове

„Мазнини и целулит! Какво е намерил в нея?“ 😬 Феновете на холивудския актьор Броснан с изненада видяха, че съпругата му започнала бързо да качва килограми 🧐🤯 Тя вече е неузнаваема, вижте тук ⬇️⬇️⬇️

Холивудският сърцеразбивач Пиърс Броснан се е запознал със съпругата си в Мексико. Втората съпруга на актьора се превръща в прекрасна майка за децата на актьора от предишен съюз.

Пиърс неведнъж е заявявал, че бракът им е прекрасен и те са щастливи заедно. Той винаги защитава единствената си съпруга. Самият Пиърс заяви, че външният вид на съпругата му се е променил забележимо.

Феновете бяха изненадани, когато видяха как съпругата му се е променила и е натрупала излишни килограми. Въпреки че е 220 кг, Броснан все още твърди, че съпругата му е най-красивата на света. Неотдавна папараци заснеха съпругата на актьора по бански костюм, докато е на почивка. „Как се е променила!“, „Не може ли наистина да се грижи за себе си“, „Как не я оставя!“, „Трябва да ходи на фитнес“, пишат интернет потребители.

Пиърс, въпреки всички критики, защитава съпругата си. Той заяви: „В момента, в който Пиърс е на път да се върне в дома си, той е в състояние да се изправи срещу нея: „Годините минаха, но съпругата ми все още е любовта на живота ми“․

„Много обичам уникалната си съпруга. Обичам я такава, каквато е, и винаги ще я обичам!“, заяви Броснан. „Човек може само да ѝ завижда“, пишат фенове.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh