„Тишината е нарушена!“ Актьорът става откровен и разкрива причината за развода си с Лиза Бонет

Той е бил само 8️⃣, когато я е видял за първи път по телевизията и си е обещал, че ще я намери и ще се ожени за нея по-късно! 😉🤭 Още през 2️⃣0️⃣0️⃣5️⃣ пътищата им се пресичат и те се женят тайно през 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣! Бракът им обаче продължил само до 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣! 💔😭 Те обявиха раздялата си и оставиха феновете без думи! 🤐🤯 Той сподели причината за развода им, подробностите за която можете да научите в тази статия! 👇

Невероятната любовна история между аквариста Джейсън Момоа и съпругата му не спира да предизвиква внимание. Малцина знаят, че актьорът е бил още дете, когато за първи път е видял Лиза по телевизията и се е влюбил в нея от пръв поглед. Той остава верен на избора си и през 2005 г. пътищата им се пресичат, което довежда до незабавна химия.

Изключителният актьор я вижда за първи път, когато тя се превъплъщава в образа на Денис в „Шоуто на Козби“. Малко след първата им среща в реалния живот те започват романс, който бележи тяхната „вечност“. През 2007 г. двамата посрещат дъщеря, а година по-късно и син. През 2017 г. двамата завързват връзката си.

За голяма изненада на всички бракът им продължава само 4 години и през 2022 г. те обявяват развода си. Раздялата им удари феновете като остър нож и някои дори престанаха да вярват в истинската любов. Мнозина се питаха каква е причината за развода им.

Понастоящем Момоа сега се впуска в обикновен живот във ван. Той често споделя подробности за това колко изобретателен е новооткритият му дом и колко щастлив е сега. Достоверни източници твърдят, че причините за раздялата им са непримирими различия.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jason Momoa (@prideofgypsies)

„Всички ние усетихме притискането и промените на тези трансформационни времена. Разгръща се революция и нашето семейство не прави изключение… усещаме и израстваме от настъпващите сеизмични промени „.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh