„Това вече е твърде много!“ Папараци разочароваха феновете, като заснеха Шайло Джоли-Пит в нова визия

„Сега тя се появява в напълно нов образ!“ 😲 Скорошни случайни кадри на Шайло с розово подстригване предизвикаха вълнение 😵‍💫🫣 Ще се изненадате, като видите снимките ѝ в статията 👇👇👇

За никого не е тайна, че Шайло Джоли-Пит е едно от най-обсъжданите деца на знаменитостите. Скандалното момиченце отново беше уловено от папараци, а снимките ѝ станаха повод за дискусии сред интернет потребителите. Тя беше заснета в нова визия с къса розова коса.

Шайло продължава да изненадва феновете си, тъй като постоянно променя стила си. Очевидно тя не може да избира между това да бъде момиче или момче. Изглежда, че тя все още е на пътешествие в търсене на себе си.

„Точно като родителите си!“, „Тя е наследила най-красивите черти на родителите си“, „Винаги се възхищавам на перфектните й черти на лицето“, „Джоли и Пит имат най-красивите деца“, „Защо е съсипала красотата си?“,

„Дори с къса прическа тя е красива“, „Тя може да стане невероятен модел“, пишат интернет потребители. Какво мислите за външния ѝ вид? Споделете с нас в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh