Това е очарователно. Уникален танц, изпълнен от Патрик Суейзи и съпругата му

Танцовите движения показват, че между двамата наистина е съществувала невероятна духовна връзка. 🥹❤️

През 1994 г. големият повод е Световните музикални награди, когато Патрик Суейзи и съпругата му Лиза Нийм танцуват на песента на Уитни Хюстън „All the Man That I Need“ за първи път на универсалната телевизионна сцена.

От излизането на сензационния филм „Мръсни танци“ са изминали само няколко години. Патрик беше на върха на невероятната си разпознаваемост, така че танцът остави дълготрайни впечатления.

Въпреки че първоначално „Мръсни танци“ е замислен като филм с нисък бюджет, майсторството на главните актьори го превръща в един от най-касовите филми в света, а от 1987 г. до 2009 г. той е най-касовият филм в света, гледан в домашни условия. Този филм и неговата най-ярка знаменитост, атрактивният актьор, както и страстният танцьор Патрик Суейзи, ще останат трайно в сърцата ни.

А днес този клип има още по-силно впечатление след смъртта на Суейзи през 2009 г.

Хармоничните и непринудени танцови движения показват, че между двамата наистина е съществувала невероятна духовна връзка. Фактът, че Патрик е обожавал съпругата си. И любовта им не е угаснала нито за секунда през 24-те години брак.

Те се срещат за първи път през 1970 г. Тогава Патрик бил само на 18 години, а Лиза дошла да танцува с майка си.

Забелязахте ли колко енергично реагира Уитни Хюстън и как аплодира след танца? Това е очарователно.

Бракът на Патрик и Лиза определено е сключен на небето. Хареса ли ви великолепието на тази невероятна двойка?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh